Sentencja Dnia
Nawigacja
Śmiechu Warte
Losowa Fotka
Nie byłeś!?!?
Nie Przegap!!!
Siostra Rozsądek
Ostatnio na forum
Najnowsze tematy
· Freddie Mercury· Giełda Piosenki w S...
· Tadeusz Woźniak
· Felicjan Andrzejczak
· Robert Kasprzycki
Najciekawsze tematy
Brak tematów na forum
Lista Przebojów
Płyta Miesiąca
Kalendarz
Pon | Wto | Śr | Czw | Pia | Sob | Nie |
1 | ||||||
2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |
9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 |
23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 |
30 | 31 |
Shoutbox
Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.
Brak wiadomości. Może czas dodać własną?
Logowanie
Zobacz temat
Stare Dobre Małżeństwo
|
|
Kasia1973 |
Dodany dnia 19-04-2022 16:45
|
Główny administrator Postów: 75 Data rejestracji: 22.11.19 |
Kiedy przeczytałam informację o koncercie, który miał się odbyć w moim pobliżu, to ucieszyłam się. Ostatni raz na koncercie byłam prawie trzydzieści lat temu. Od tego czasu wiele się przecież zmieniło. Poszłam, z pewną nieśmiałością i zaciekawieniem, czym mnie Krzysztof Myszkowski zaskoczy. Oj, zaskoczył, nie spodziewałam się. Ostatnią płytę, którą kupiłam zespołu, to była Kompresja ciszy. Wysłuchałam płyty tylko raz. Stwierdziłam, ze to nie moje klimaty. Obawiałam się, że koncert może być właśnie w takich klimatach. Na całe szczęście nie był. Pojawiły się piosenki autorstwa i Rybowicza, i Stachury i Leobla, i ( ku mojemu zaskoczeniu i niedowierzaniu) samego wykonawcy. Te zresztą utwory najbardziej mi się podobały. Zespół zagrał swoje stare przeboje, które śpiewała cała sala. Oraz te nowsze i najnowsze. Między piosenkami Myszkowski opowiadał o starej i nowej historii zespołu. Zafascynowana całością, stwierdziłam, że niestety coś przegapiłam... coś znaczy kilka dobrych lat grania zespołu. Pozostaje mi nic innego jak uzupełnić dyskografię SDM-u. Występy bardzo polecam. Bardzo! |
|
|
Kasia1973 |
Dodany dnia 01-05-2022 20:59
|
Podczas koncertu Krzysztof Myszkowski śpiewał piosenki, które znalazły się na płycie Schronisko Aniołów. Bardzo polecam! |
|
|
Kasia1973 |
Dodany dnia 05-07-2023 17:45
|
Zaproszenie: Schronisko Aniołów #2 12 – 13 sierpnia 2023 Bieszczadzka Kolejka Leśna Majdan, k. Cisnej DOPÓKI ŻYJEMY, MOŻEMY I CHCEMY. Nie obawiając się trudności, które piętrzy codzienność. Nie zważając na inflację, drożyznę i perspektywę końca świata. Obojętni na hiszpańską taniochę i marokańską pogodę. Bez polityki i mediów. Bez mecenatu, sponsorów i zrzutki. ZRÓBMY TO ZNÓW! Dom Aniołów jest w Bieszczadach. Przeżyjmy raz jeszcze Iluminację Dobra, Piękna i Miłości! ZAPRASZAM SERCEM I PIOSENKĄ! Krzysztof Myszkowski |
|
|
Kasia1973 |
Dodany dnia 04-08-2024 18:32
|
|
|
Przejdź do forum: |