Sentencja Dnia

Bądź optymistą. Zwłaszcza wtedy, gdy straciłeś nadzieję.

Zbigniew Hołodiuk

Nawigacja

Śmiechu Warte

Losowa Fotka

Nie byłeś!?!?

Nie Przegap!!!

Siostra Rozsądek

Ostatnio na forum

Najnowsze tematy
· Freddie Mercury
· Giełda Piosenki w S...
· Tadeusz Woźniak
· Felicjan Andrzejczak
· Robert Kasprzycki
Najciekawsze tematy
Brak tematów na forum

Lista Przebojów

Płyta Miesiąca

Kalendarz

Grudzień 2024

Pon Wto Śr Czw Pia Sob Nie
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

Shoutbox

Musisz zalogować się, aby móc dodać wiadomość.

Brak wiadomości. Może czas dodać własną?

Logowanie

Nazwa użytkownika

Hasło

Nie masz jeszcze konta?
Zarejestruj się

Nie możesz się zalogować?
Poproś o nowe hasło

Zobacz temat

Radio Kogutki » Radio Kogutki czyli wszystko o muzyce » Będzie koncert grać..???
 Drukuj temat
Stare Dobre Małżeństwo
Kasia1973
Kiedy przeczytałam informację o koncercie, który miał się odbyć w moim pobliżu, to ucieszyłam się. Ostatni raz na koncercie byłam prawie trzydzieści lat temu. Od tego czasu wiele się przecież zmieniło.
Poszłam, z pewną nieśmiałością i zaciekawieniem, czym mnie Krzysztof Myszkowski zaskoczy.
Oj, zaskoczył, nie spodziewałam się. Ostatnią płytę, którą kupiłam zespołu, to była Kompresja ciszy. Wysłuchałam płyty tylko raz. Stwierdziłam, ze to nie moje klimaty. Obawiałam się, że koncert może być właśnie w takich klimatach. Na całe szczęście nie był. Pojawiły się piosenki autorstwa i Rybowicza, i Stachury i Leobla, i ( ku mojemu zaskoczeniu i niedowierzaniu) samego wykonawcy. Te zresztą utwory najbardziej mi się podobały. Zespół zagrał swoje stare przeboje, które śpiewała cała sala. Oraz te nowsze i najnowsze. Między piosenkami Myszkowski opowiadał o starej i nowej historii zespołu.
Zafascynowana całością, stwierdziłam, że niestety coś przegapiłam... coś znaczy kilka dobrych lat grania zespołu. Pozostaje mi nic innego jak uzupełnić dyskografię SDM-u.
Występy bardzo polecam. Bardzo!

Kasia1973
Podczas koncertu Krzysztof Myszkowski śpiewał piosenki, które znalazły się na płycie Schronisko Aniołów. Bardzo polecam!

Kasia1973
Zaproszenie:

Schronisko Aniołów #2

12 – 13 sierpnia 2023
Bieszczadzka Kolejka Leśna
Majdan, k. Cisnej

DOPÓKI ŻYJEMY, MOŻEMY I CHCEMY. Nie obawiając się trudności, które piętrzy codzienność. Nie zważając na inflację, drożyznę i perspektywę końca świata. Obojętni na hiszpańską taniochę i marokańską pogodę. Bez polityki i mediów. Bez mecenatu, sponsorów i zrzutki. ZRÓBMY TO ZNÓW!

Dom Aniołów jest w Bieszczadach. Przeżyjmy raz jeszcze Iluminację Dobra, Piękna i Miłości!
ZAPRASZAM SERCEM I PIOSENKĄ!

Krzysztof Myszkowski

Kasia1973
muzykakasi.pl/images/plakat.jpg

Przejdź do forum:
Wygenerowano w sekund: 0.13
787,140 unikalne wizyty